Can Sidret de dalt
Bigues i Riells del Fai

El turó de Bigues. Cantonada superior del C. Sant Pere

S'estan començant a deteriorar el revestiment de façana i la fusteria de les obertures.
    Anna Soteras i March

Casa de cos en cantonada, de planta baixa, pis i golfes, amb elements decoratius de rajola vidrada i sanefes d'obra.
    La façana té les obertures verticals, amb un balcó amb barana de ferro forjat al primer pis. El remat de la coberta és un acroteri amb formes ondulants, decorat amb motius geomètrics de rajola.
    Les parets són de càrrega, essent la de façana nord de pedra, amb les obertures emmarcades de maó massís i la mitgera sud tota ella de maó massís.
    Davant de la casa hi havia una petita vorera que separava l'accés del camí de sorra del davant. La façana també tenia un petit sòcol, avui molt malmès.

És un dels pocs exemples d'arquitectura modernista en el nucli urbà, que no sigui de casa d'estiueig.

Els que vivien a Can Sidret feien de masovers de Can Gumiras, del barri del Veïnat. Fins a mitjans del segle XX Can Sidret era una carnisseria.