Can Roldós
Cabrils

Pl. de la Font, 7 (Urbanització Montcabrer)

Gòtic
    XIV-XVII
    Pla General d'Ordenació urbanística
    Jordi Montlló Bolart

Masia de planta basilical; consta de planta baixa, pis i golfes, amb la coberta de teules a dues vessants amb el cos central més aixecat que en els costats. Ha estat tan compartimentada en diversos habitatges que no hi ha façana principal: les dues façanes donen accés a habitatges diferents.
    A la façana de migdia hi ha un portal rodó adovellat amb un pedrís a banda i banda, dues finestres a cada costat i dues finestres més a la planta pis amb la llinda recta. Una finestra damunt mateix del portal és gòtica amb la base de la llinda en relleus a modus de mènsula en forma de caps humans. A les golfes hi ha una altra finestra, de punt rodó.
    Té un annex a la banda esquerra adossat i formant un angle de 90 graus; consta de planta baixa, pis i golfes. Totes les obertures tenen els brancals, els ampits i les llindes de pedra granítica. Les finestres de les golfes són d'estil de galeria catalana. També hi ha un rellotge de sol.
    Façana septentrional amb portal rodó adovellat, de factura més moderna imitant l'estil clàssic català, finestres a banda i banda de la planta baixa, en el pis i una a les golfes, totes amb carreus de granit.

Es troba al mig de la urbanització de Montcabrer, que diuen fou la segona urbanització de l'estat espanyol. Havia estat propietat de Can Badia.