Can Massó
Vilanova de Sau

Can Massó s/n
    Al camí de Can Bujarda, abans del Sot de Lleons.

Masia completament desapareguda sota la runa i la vegetació
    Joan Casas Blasi

Construcció completament enrunada, amagada sota la vegetació. Tan sols en queden els blocs de pedra enrunats.

Aquesta estructura podria considerar-se un jaciment arqueològic ja que no s'observa cap element constructiu en superfície. Tan mateix s'ha considerat com un edifici ja que així consta a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Guilleries - Savassona

Al nomenclàtor de la Província de Barcelona descriu Can Masó com una masia "casa de labor" situada a 2,3km de la capital de l'ajuntament, era un edifici de dues plantes habitada constantment.

A.A.D.D (1960). Nomenclàtor de la província de Barcelona, 1860. Madrid. Impremta de José M Ortiz, 1860.
    ORRA, Joan. Recull de l'Arxiu Episcopal de Vic. Inèdit. Vilanova de Sau. Inèdit.