Can Jepó
Montseny

Camí de Can Jaume Llavina

XVI-XVIII
    Es troba en estat ruïnós.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Jepó és una masia del segle XVIII. Es tracta de les restes d'una masia al l'entorn de la qual hi ha diversos edificis annexes com són una pallissa i corts. L'edifici principal és de planta rectangular i s'estructurava en tres crugies. Constava de planta baixa, pis i golfes i tenia la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. Al frontis s'hi conserva el portal d'accés i les finestres que hi ha sobre el seu eix, totes d'arc pla de pedra carejada. El tractament exterior dels murs és arrebossat amb morter de calç, tot i que es troba força deteriorat. Està parcialment coberta per la vegetació.