Can Galves
Sant Feliu de Codines

C. Tomàs Vila, 24

Eclecticisme
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici en testera tipus ciutat-jardí de planta quadrangular. Està formado per una planta baixa i dos pisos, amb un cos adossat a la banda nord-oest del jardí en forma de galeries obertes, amb balustres, a nivell de primera i segona planta, i de porxo en planta baixa. La coberta de tot l'edifici és en terrat transitable amb tancament de balustres.

La façana principal té una composició simètrica de 5 eixos verticals. El central té la porta l'accés a l'edifici i a sobre de la balconera del primer pis sobre la porta mostra un medalló decorat amb un bust alat. A banda i banda de l'eix central hi ha finestres rectangulars en planta baixa i balconeres a les plantes superiors. Els cinc eixos es marquen per la presència de pilastres amb encoixinat de color rosat que divideixen la façana en tres (els dos laterals i el central). La resta de la façana és de color crema.

Entre la planta baixa i la primera hi ha una línia d'imposta continua decorada amb motius florals. La primera planta té un balcó continu amb barana de ferro i les balconeres dels costats repeteixen la decoració floral de la línia d'imposta de la planta baixa. A la segona planta hi ha dos balcons separats de barana de ferro amb llindes més petites i decorades amb flors. Sobre aquesta segona planta es veuen els permòdols que suporten el ràfec de la coberta i la barana del terrat.

A la banda del cos annex es veu la planta baixa i el pis pis amb balustres. Les resta de façanes son planes, arrebossades i pintades.

El jardí té dos nivells, un a la planta baixa i l’altre al primer pis i, permet l’accés al cos annex. Està delimitat per una reixa de ferro entre pilastres coronades per un pinacle en forma de pinya, situades sobre d’un muret.