Can Gafa
L'Ametlla del Vallès

Neolític
    Actualment és difícil localitzar més materials a la zona.
    Varis propietaris
    Enric Costa Argemí

Restes en superfície situades a les proximitats de la masia, que pertany al terme municipal de Santa Eulàlia de Ronçana. A la primera terrassa del torrent de Can Plantada, lleugerament elevada. La part corresponent al terme de l'Ametlla del Vallès se situa al nord de la casa de Can Gafa i a banda i banda de l'antic camí de Santa Eulàlia.
    Conjunt de materials lítics descontextualitzats, trobats en superfície, que es poden situar en un context cronològic que aniria entre l'Epipaleolític i el Neolític Antic.

Els materials foren localitzats per Josep Estrada.