Can Ferraters (Mas Lladó)
Argentona

Nucli urbà. C. Dr. Fleming, 5

XVI
    Bo
    La persiana de llibret i alguns elements de la fusteria exterior, com ara el portal d'accés, es troba en un estat precari.
    Ref. cad.: 47105DG4090S
    Anna Soteras i March / ACTIUM

Casal rectangular, de planta baixa i dos pisos, amb teulada a quatre vessants. Tipologia de masia del tipus VI, segons Bonet i Garí. Amb el temps, es van anar modificant les seves obertures per a adaptar-la com a casa d'estiueig. Les últimes reformes importants són de principis del segle XX, com es pot observar pels detalls ornamentals de frisos i fusteria utilitzats. Es troba dins d'una gran finca ajardinada, i situada en una plataforma elevada, que limita una barana balaustrada de gran vistositat. Destaca la glorieta d'obra, amb teulada de tronc cònic de peces ceràmiques vidriades i una rosa dels vents de forja, situada en un dels angles del jardí-

Antigament era una important propietat, ja que la majoria de les terres d'Argentona eren seves, amb nombroses masoveries. Gradualment les anà cedint, però l'edifici principal es manté encara.