Can Comas
Montornès del Vallès

Carrer de Jaume I, 13. 08170 - Montornès del Vallès

KuanUm - Juana María Huélamo Gabaldón. / Ajuntament de Montornès del Vallès

Edifici de planta rectangular amb coberta a doble vessant. Presenta dues plantes i golfes. La façana sud conté tres eixos de composició vertical, amb porta central amb arc de punt rodó, sobre la qual hi ha un balcó fet d'obra amb brèndoles de balustrada de ceràmica. A la part superior de l'eix central hi ha tres finestretes amb arc de punt rodó, la del mig més alta que les altres. Els eixos laterals es componen de finestres quadrangulars. Totes les finestres tenen guardapols que imiten carreus.

Casa construïda l'any 1946 segons un projecte de l'arquitecte Pere Corella. El matrimoni propietari que va encarregar les obres provenia de la masia de can Galbany, també can Comas. És per això que quan van traslladar-se a viure a aquesta casa de nova planta, se'ls va batejar popularment com els de can Comas Nou. La casa ha estat plenament renovada l'any 2007.