Can Cabot (II)
Argentona

Veïnat de Clarà
    A C. Cabot, entre la Ctra d'Òrrius i la Riera de Clarà, a l'est de la urbanització de C. Cabot.

CC.AA
    Jordi Montlló Bolart / ACTIUM

Les notícies de M. Ribas sobre aquest jaciment són poc concretes: habitacions, muralla, sitja i ceràmica sense precisar a quin moment cronològic pertanyen, encara que també menciona alguna troballa romana solta. M. Prevosti recull el jaciment com a romà. Altra bibliografia el recull com d'època ibèrica, però el cert és que no s'ha fer recerca.

ALMAGRO, M; COLOMINAS,J i SERRA RÀFOLS, J de C (1945) Carta arqueológica de España. Barcelona. Madrid.
    ESTRADA, Josep; VILLARONGA, Leandre (1967) "La Lauro monetal y el hallazgo de Cànoves (Barcelona)". I.P.A Monografías XXVIII. Barcelona.
    ESTRADA, J (1969) Vías y poblamiento romano en el territorio del Área Metropolitana de Barcelona.
    MALUQUER DE MOTES,J et alii (1982) Catàleg provisional dels poblats ibèrics del Principat de Catalunya. Institut d'Arqueologia i Prehistòria. Barcelona.
    PREVOSTI, Marta (1981). Cronologia i poblament a l'àrea rural d'Iluro. 2 volums. Caixa Laietana. Mataró
    RIBAS, Marià (1952). El Poblament d'Ilduro. Estudi arqueològic i topogràfic des dels temps prehistòrics fins a la destrucció d'Iluro. Institut d'Estudis Catalans. Barcelona.
    RIBAS, Marià (1934) Origen i fets històrics de Mataró. Mataró.
    SANMARTÍ, J (1986) La Laietània ibèrica. Estudi d'arqueologia i d'història. Tesi doctoral.