Can Bialó
La Llacuna

Abandonat amb part del sostre caigut
    Juan Garcia Targa

Construcció tradicional de planta rectangular que presenta finestres a dos nivells, golfes i sostre a doble vessant amb cobertura de teules corbes. Es feta amb pedra de mides homogènies i amb carreus més treballats a les cantonades. Originàriament la façana disposava d'un a porta principal i dos laterals, una de les quals va ser tapiada. A la cantonada dreta de la façana hi ha una font amb una placa amb data d 1957 fet que documenta l 'utilització d'aquest espai com a mínim fins a mitjans dels anys cinquanta del segle passat. La porta original era feta amb llindar formar per dovelles de pedra escairada i actualment s'observa una cobertura de morter. A la part posterior s'observa una zona industrial amb un cup i una premsa. L'interior es molt malmès, el sostre ensorrat en alguns punts, però s'observa la presència d'arcades i d'un emblanquinat i l'alternança d'arcades de mig punt amb pedra i unitats constructives fetes amb totxana.

La propietat es troba abandona amb perill d'ensorrament tal com ha succeeix en algunes parts de l'estructura.