Can Batllori
Martorelles

C. Agricultura, 34

Marta Lloret Blackburn

Casa situada al costat de la riera de Can Sunyer, prop del terme de Sant Fost de Campsentelles. És de planta rectangular, consta de planta baixa i pis, i té la coberta a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. A la planta baixa hi ha dos portals d'arc escarser arrebossat, al costat dels quals hi ha finestres d'arc pla arrebossat que han estat ampliades. Al pis les finestres són totes d'arc pla arrebossat, dues de les quals de majors dimensions amb sortida a un balcó. Les finestres de la façana posterior també són totes d'arc pla arrebossat, també distribuïdes de forma aleatòria. A la façana de ponent hi ha adossats els annexes agrícoles. L'acabat exterior és arrebossat i pintat de color blanc amb un sòcol gris, excepte a la façana posterior, on es manté l'arrebossat original.

Antigament la casa era coneguda com a Can Rana, per la proximitat del torrent de Can Sunyer i l'abundància de granotes. Per les seves característiques constructives, aquesta casa fa ser construïda al voltant del segle XIX. En l'actualitat, en els annexes s'hi ha habilitat un celler on es produeix vi amb DO d'Alella.