Can Basté
Caldes de Montbui

Serrat de Dalt, núm. 6
    Carretera de Caldes de Montbui a Sant Sebastià de Montmajor

Pla d'Ordenació Urbanística Municipal
    Laura Bosch Martínez

Casa de planta rectangular que consta de planta baixa i pis. La coberta és de teula àrab, a dues aigües. A la planta baixa té una porta adovellada formant un arc de mig punt. El portaló és de fusta i està situat per darrera d'una porta vidrada que dóna a l'exterior. A la seva dreta, hi ha una obertura sense cap element arquitectònic rellevant, però que el llindar forma un arc de mig punt. Al primer pis, hi ha dues obertures simètriques horitzontalment, amb la llinda i l'ampit de pedra. La façana està arrebossada fins a tocar el ràfec, de construcció senzilla, amb un petit voladís de maó que aguanta la teula i una canal per desguassar l'aigua de la pluja. La façana no presenta pedra carejada a les cantoneres de la casa, però sí que cal senyalar, a la cantonada amb el carreró que dóna a la rectoria, a l'alçada del primer pis, la imatge de Santa Margarida, feta de rajols ceràmics (dos en sentit vertical), policromada, portant una margarida a la mà. A la façana nord-est, hi ha dues obertures rectangulars, simètriques, a uns cinquanta centímetres del carrer, amb una reixa de ferro forjat, palmada. Les dues disposen de pedra carejada. A la façana orientada al sud-oest, s'observa al primer pis, un terrat construït per sota la teulada, amb bigues de fusta i a la planta baixa, una terrassa, amb una pèrgola de bigues de fusta posades damunt de 4 columnes fetes de pedra. La façana de migdia està annexada a la casa de l'Andreu, com si antigament haguessin format part d'un mateix cos.

Interrogat el Sr. Josep Coll sobre l'origen d'aquesta casa, sembla recordar que antigament es tractava d'unes corts, i que va ser reformat amb el pas del temps. Durant el treball de camp, la casa estava en venda per agència i no es va poder contactar amb cap propietari.