Cal Tarrés
Calders

Carrer Manresa, 37

Casa abandonada. Entorn deixat.
    Jordi Piñero

Casa del poble de caràcter rural però de dimensions més grans, que sobresurten de la mitjana. És de planta rectangular, amb planta baixa més dos pisos. No està adossada entre mitgeres. Té una estructura similar a una petita masia. La façana principal és encarada al carrer Manresa. Té un portal (originàriament n'hi havia un altre que s'ha adequat com a porta de garatge). Al primer pis té una galeria amb dues arcades i dos balcons. Al segon pis, una galeria més baixa i dos balcons que no sobresurten de la façana. La façana de ponent també té galeries.

Es tracta d'una casa que té el seu origen, com la resta del poble, als segles XVII-XVIII. Al segle XIX devia tenir una expansió important i s'amplià considerablement, tot convertint-se en un petit mas.