Cabana Camí del Pla
Oristà

Sector Central del terme Municipal
    A 300 m. per sobre de la carretera BV 4404 i a 100m. del camí de la masia del Pla.

Bo
    La cabana està molt be conservada a l'interior. A l'exterior presenta un petit esfondrament, probablement provocat per la intrusió de la vegetació.
    Rosa Cabré, Núria Simón, Jordi Bolea.

És una cabana aèria aïllada de planta rectangular, construïda amb pedres grans a la part inferior, mentre que a la resta de la construcció son de mides mitjanes, presenta un petit ràfec de pedra. La porta està desplaçada a la dreta. La coberta de falsa cúpula presenta vegetació intrusiva a l'exterior.  La llinda està construïda amb una pedra prima de no grans dimensions. Destaca per la seva alçada interior d'aproximadament 285 cm.

Orientació O.

Dimensions aproximades: