Ca n'Arcís
Sant Feliu de Codines

C. Agustí Santacruz, 27.

Narcís Mumbrú Carner (promotor)
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa entre mitgeres d’estètica noucentista formada per una planta baixa i dos pisos amb coberta plana transitable, amb un terrat ventilat.

La façana principal es forma amb dos eixos verticals de balconeress que disposen de cornisa en forma de balcons continus sobre mènsules que separen les diferents plantes. Té dos accesssos amb llinda plana en planta baixa (un d'ells amb un escut ornamental). Les obertures estan emmarcades i ornamentades amb elements florals. La façana se remata en una cornisa sobre mènsula i una barana ornamentada amb uns pinacles. També conserva una peça ornamental esculpida al mig de la façana amb la data de construcció, 1903.

El tractament exterior és arrebossat i pintat de color rosa-salmó, mentre els emmarcats de balcons, baranes i cornises són grises.