Ca n'Angrill
Sant Feliu de Codines

Pl. de l'Església, 7

Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa en testera amb la façana principal encarada a la plaça de l’església. Està formada per una planta baixa i dos pisos. Té una coberta en la qual destaca el gran ràfec sobre bigues de fusta i maó. El tractament exterior de les façanes és amb pedra vista i rejuntat de morter.

La façana principal es composa a partir de tres eixos verticals amb finestres i balcons emmarcats de pedra, i la presència de baranes de ferro als balcons i de reixes a la planta baixa. A la façana lateral destaca una escala exterior entre els balcons del primer i el segon pis, producte d'una reforma posterior.

Es considerava una de les cases més benestant de Sant Feliu.