Ca l'Arturo
Montornès del Vallès

Carrer de Sant Isidre, 3 - 7. 08170 - Montornès del Vallès

Ajuntament de Montornès del Vallès

Edifici exempt de planta rectangular allargada amb coberta a dos aiguavessos. La façana principal és la del tester, amb tres eixos simètrics de composició vertical i un quart, a l'extrem dret, que dóna pas a la façana lateral dreta. Els buits són quadrangulars. La casa té un balcó sobre la porta. La façana lateral esquerra no presenta cap obertura, mentre que la de la dreta està dominada per una galeria correguda, sustentada per sis pilastres que emmarquen la composició. Entre les pilastres hi ha baranes de brèndoles rectes de ferro.

Arturo Feliu, important mestre de cases, es va construir un parell d'habitatges als camps que hi havia entre el Camí de la Creu de Terme i la carretera. Ho va fer entre 1923 i 1929. Les va deixar separades per un petit passadís en previsió d'ajuntar-les més endavant, la qual cosa va realitzar l'any 1963. D'aquesta època és la configuració de la casa actual, avui dedicada a habitatges, però que antigament tenia galliner, celler i magatzems.