Bosc de les Torres
Lliçà de Vall

Sector nord-est del terme municipal. Al sector anomenat el Pla, vora la masia de les Torres.
    Emplaçament
    S'hi pot accedir pel sud: Carrer Lleida i avinguda que porta a la masia de les Torres, on hi ha diferents camins. O també pel camí que ve del nord
    120

41.59356
    2.25378
    437808
    4604920
    08108 - 46
    08107A005000060000HF
    Jordi Piñero Subirana

Petita illa de bosc que ha quedat com a testimoni en una zona ocupada gairebé exclusivament per conreus i coneguda com la Plana. Es troba just a la part posterior (nord) de la masia de les Torres. És un bosc predominantment d’alzines amb algun roure. Entremig s’hi ha habilitat un espai rectangular com a camp de futbol. En l’estreta franja que s’allarga al costat est del camp hi ha una zona de pineda, i a l’oest s’hi ha plantat una línia de xiprers. L’espai també és d’interès per les espècies herbàcies del seu sotabosc. Un camí que travessa la finca de les Torres (avui propietat de l’Obra Tutelar Agrària, OTA), permet passejar per l’interior d’aquesta arbreda.