Barraca Marcel i Pep (Barraca d'Alta-riba)
Oristà

Sector Central del Terme Municipal
    Emplaçament
    Situada a 700 metres del camí d'Oristà a Olost al camí que porta a Casa Altarriba i a La Torre d'Oristà i que surt a l'esquerra després del pàrquing de Puig Ciutat.
    530

41.9622
    2.06524
    422539
    4646002
    08151 - 352
    Regular
    La conservació és correcte, però la coberta presenta deformacions; té alguna obertura per on entra aigua i que l'està malmetent. Les parets estan molt ben conservades.
    Rosa Cabré, Núria Simón, Jordi Bolea.

La cabana es troba al costat del camí. És una cabana aèria adossada al marge de planta circular, construïda amb pedra de diferents grandàries. Presenta un ràfec de lloses. La llinda està feta amb dues pedres grans conservades. A l'interior, sobre la llinda, hi trobem un armari; Té una finestra a l'Est i un armari a l'Oest. La coberta està feta amb la tècnica de volta de falsa cúpula.

Orientació S.

Dimensions aproximades: