Barraca de vinya
Arenys de Mar

Camí vell del mal temps, parc. 25
    Portimar II

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic
    Sí (IPAC)
    Jordi Montlló Bolart

Barraca de vinya de planta rectangular i coberta de volta. A la façana, orientada a migdia, s'obre una petita porta d'entrada i un respirall al damunt en forma de creu. A l'angle sud-est s'observa el fumeral d'una xemeneia. Està totalment arrebossada i pintada de blanc.

Està situada al costat mateix del mur de delimitació de la finca amb el vial de la urbanització.

És un dels pocs testimonis que es conserven a Arenys de Mar de l'època on la vinya era el conreu dominant de la comarca. Un conreu que amb l'arribada de la fil·loxera anà desapareixent paulatinament i, només en algunes zones, s'ha recuperat.

Estava dins la finca de Can Noguera, situada més avall del mateix carrer, quan els camps eren plens de vinya.