Barraca de les Caderneres
Oristà

Sector Sud del terme municipal
    Emplaçament
    Situada en el lloc anomenat Aventa sota d'una granja de porcs. Per arribar-hi cal agafar un desviament a la dreta abans del carrer de la Ruixeda i a uns 400 metres agafar a la dreta el desviament que travessa el bosc.
    530

41.92333
    2.06278
    422288
    4641688
    08151 - 356
    Molt deteriorada per l'esfondrament de la coberta i la vegetació existent.
    Rosa Cabré, Núria Simón, Jordi Bolea.

La barraca es troba al mig d'un camp. És una barraca aèria aïllada. Està construïda  amb la tècnica de pedra seca, utilitzant pedres de totes les grandàries. És de planta rectangular. La coberta era a dues aigües amb bigues de fusta i lloses de pedra, en l'actualitat caigudes. La llinda és una biga de fusta. L'obertura principal està desplaçada a la dreta. Conserva un ràfec de lloses.

Orientació S.

Dimensions aproximades: