Arxiu Municipal
Les Masies de Voltregà

Ajuntament de Les Masies de Voltregà. Can Bondia s/n. 08509 Les Masies de Voltregà.

Natalia Salazar -ArqueoCat SL-

Inclou la documentació generada per l'Ajuntament des de finals del segle XIX fins l'actualitat. El fons està organitzat en els següents blocs: Administració General, Hisenda, Proveïments, Beneficència i assistència social, Sanitat, Obres i urbanisme, Seguretat Pública, Serveis militars, Població, Eleccions, Ensenyament, Cultura, Serveis agropecuaris i Medi Ambient, Col·leccions factícies. A més compta amb una part de fons aliens no catalogats, que són: Fons del jutjat de pau, Hermandad Sindical Agrària, Falange Española Tradicionalista y de las Jons, Associació de Defensa Forestal, Mancomunitat voluntària de municipis de Voltregà. L'any 2004 la Diputació de Barcelona finança l'inventari d'aquest fons documental. Es van inventariar un total de 1352 caixes de documentació. L'any 2005 l'Arxiu es va veure enriquit amb l'adquisició d'uns pergamins medievals (segle XII) que s'havien trobat a la deixalleria.