Alzina de ca l'Arenes
Dosrius

A la vessant nord del Corredor, al costat del Forn del Vidre, prop de l'Àrea d'Esplai del Corredor

Espècimen botànic
    Afectada per una heura que cobreix el tronc.
    PEIN pel Decret 328/1992, Acord de Govern 150/2014
    Adriana Geladó Prat

Exemplar d'alzina (Quercus ilex subsp, ilex) situat a la banda de llevant de la masia de ca l'Arenes, entre la casa i el camí que porta al sot del Fangar i al dolmen de ca l'Arenes I. Presenta un robust tronc central de poc més d'un metre d'alçada, que es ramifica en dos troncs que comparteixen la mateixa capçada. La copa, amb un brancatge espès, té una forma allargassada determinada pels exemplars que té al voltant. Està afectada per l'acció d'una heura des de la base.

L'element està inclòs dins dels límits del Parc del Montnegre i el Corredor i es situa al costat del traçat dels itineraris Dosrius 7 i Dosrius 7A del parc.