Villa Eulàlia
L'Ametlla del Vallès

C/ Francesc Macià, 12

Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic (nº 33)
    Virgínia Cepero González

Edifici de planta rectangular, format per planta baixa i planta sotacoberta, que està aixecat respecte del terreny. Es situa en un solar en cantonada, alineat amb el carrer de la Mina i enretirat respecte l'alineació de les cases del carrer Francesc Macià. La coberta és de teula àrab a dues vessants i amb el carener perpendicular a la façana principal. Les façanes estan revestides amb estuc de calç i, sota el ràfec, hi ha una garlanda d'esgrafiats amb motius vegetals. Les obertures presenten arcs carpanells apuntats. L'accés es produeix per una marquesina coberta amb teula àrab vidrada de diferents colors. La tanca del jardí es composa per un mur baix de coronament aixamfranat i pilars de rematats a dues aigües, amb una reixa de ferro forjat. Els coronaments del mur i del pilar estan revestits amb ceràmica vidrada.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.