Vessant de Can Cahué
Vilassar de Dalt

Esquerra de la Riera de Targa

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

El nucli antic de Vilassar s'aixeca entre els vessants dret de la Riera de Targa i esquerre de la Riera Salvet. Aquests cursos temporals d'aigua que en èpoques remotes també eren part de la xarxa de comunicacions delimiten la part més antiga del poble. Als afores només hi havien els masos amb les seves masies i terres. A la capçalera de la Riera de Targa hi predomina la finca de Can Cahué, amb els desnivells terrassats i convertits en horts en la part més baixa i, antigament, en vinya a la part més alta. Malgrat els canvis d'usos i produccions és un paisatge net que s'ha mantingut força estable, conservant el seu matís originari que val la pena mantenir.