Torrent de Cal Puça
Santa Maria de Miralles

Sector oest del municipi, a prop del camí de cal Puça
    A la dreta del camí de Cal Samsó, a la cruïIlla amb la línia d'alta tensió

NNSS Ajuntament 2002
    F. Xavier Menéndez

Jaciment medieval amb estrucures d'habitat, situat en un petit turó a la dreta del camí de Cal Samsó. En aquest lloc es documentà una estructura rectangular de paret seca i es trobaren petits fragments de ceràmica gris medieval.

El jaciment es situa en un terreny erm d'un petit turó a la dreta del camí de Cal Samsó, poc abans de la intersecció amb la línia d'alta tensió, i just per sota de la línia elèctrica. Presenta dos forats de furtius.
    Hi ha materials al Museu Comarcal de l'Anoia.
    A la Carta Arqueològica el jaciment està classificat com a "Lloc d'habitació amb estructures conservades" d'epoca medieval (400-1492).

Jaciment descobert pel Sr. Josep Serra l'any 1993.

Fitxa de la Carta Arqueològica. Inventari del Patrimoni Cultural Immoble. Patrimoni Arqueològic. Num. 11689. 1985 (rev. 1991)