Torre Sant Josep
L'Ametlla del Vallès

C/ Francesc Macià, 14

Miguel Bertrán, arquitecte
    Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic (nº 34)
    Virgínia Cepero González

Edifici de planta rectangular, d'una sola planta, en alineació de vial, que es troba situat a l'extrem nord-est d'un solar en cantonada. La coberta és plana i forma un terrat. Sobrepassant aquest nivell hi ha un badalot de planta quadrada. Tant la façana com el badalot estan decorats amb merlets amb coronament aixamfranat i revestits de ceràmica vidrada. La façana, que està revestida de morter de calç i pintada, s'assenta sobre un basament i es col·loca una doble imposta que emmarca la cambra de ventilació del terrat. Les obertures estan tancades amb una reixa de ferro forjat i s'emmarquen amb decoració esgrafiada.
    La tanca del jardí està formada per un mur baix i pilars amb reixa de ferro forja, i porta d'entrada també de ferro forjat.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.