Teuleria del Castell
Lluçà

Sector central del terme municipal
    A 250 metres per pista forestal de la carretera BV-4341, punt quilomètric 11'600

L'estructura es troba parcialment enrunada i coberta de vegetació.
    Jordi Compte i Marta Homs

La teuleria del Castell està situada en un punt enclotat al costat d'un petit rec i envoltada de camps al nord de la Casanova del Castell. Es tracta d'una teuleria de mitjanes dimensions i planta pràcticament quadrada bastida amb murs de maçoneria de pedra amb carreus treballats delimitant les cantonades i a l'interior amb algunes parts d'obra vista. La teuleria només és visible per la façana sud, orientada al rec, on compta amb una obertura emmarcada amb pedra treballada i llinda de fusta. Per la resta de façanes, i en part d'aquesta, la teuleria queda completament coberta de runa i vegetació L'interior de la teuleria es troba cobert de vegetació i només és parcialment visible des de la part oest, on s'ha enderrocat un tram del mur.