Placa de les corals
Vilassar de Dalt

Carrer Manuel Moreno, a la paret del Casinet

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Ajuntament de Vilassar de Dalt (Pl. de la Vila, 1 - 08339)
    Jordi Montlló Bolart

Plafó de rajoles ( 5 x 10 cm) instal·lat a la paret del Casinet on es representa el reflex d'un arbre en un estany o llac i on es pot llegir el següents text:
    "Oiu els cants que duem als llavis: / del sant treball sortim cantant / tot remembrant cançons dels avis, / i l'avenir que també és un cant.//
    És bell repós, repos que canta / sentint la força retornar; / l'ànima en tant salca onejanta / entre el passat i el que vindrà.//
    Cantem a éu que ens dóna vida, / cantem la Pàtria en gestes grans / cantem l'amor que a tots ens crida / a unir les veus com bons germans." ///
    "Testimoni d'agraïment i homenatge a tots els cantaires de l'Agrupació Coral l'Aliança i al seu mestre Salvador Albert i Riera, que des de l'any 1943 "tot remembrant cançons dels avis" han contribuït a "salvar els mots de la nostra llengua" i amb ells la nostra identitat" //
    Amics de les Arts i de la Història / Juny de 1984//