MiD
Palafolls

Meritxell Inaraja
    Cultural
    Ajuntament de Palafolls
    Àlvar Sáez Puig

El MiD és un equipament municipal en el qual s'ubica l'Escola Municipal de Música i Dansa, i les Àrees d'Educació i Cultura de l'Ajuntament.

El MiD compta amb diverses sales: un auditori, una sala amb miralls per fer dansa, sales més petites que serveixen d'aula o sales de reunions, una sala d'exposicions i alguns despatxos.

L'edifici, de nova planta, presenta diferents cossos en forma de cubicles i rectangles. Es posiciona com a arquitectura racionalista que combina el vidre en la part de baix i les parets blanques en el nivell superior.

La teulada presenta una superfície horitzontal. Es troba, en el terrat superior, un piano que contextualitza l'edifici com a espai musical. Fou inaugurat el 2002.

Si poden trobar les àrees d'Educació i Cultura on es realitzen:

- Activitats relacionades amb la promoció de la música i de la dansa.