Llobet i altres
Matadepera

Carrer del poeta Maragall, 35, 37, 39, 41, 43 i 45

Alfons Soldevila
    Protecció Ambiental (Número 55 del Catàleg de Béns del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal).
    Si (IPA)
    Jordi Montlló Bolart

Promoció unitària de sis habitatges unifamiliars de planta rectangular, amb façanes als quatre vents i que consten de planta baixa i pis, amb semi soterrani. A l’entrada de cada parcel·la hi ha el garatge, semi excavat en el terreny i amb una terrassa a la coberta.

Els edificis són prismes fets amb bloc de formigó i amb coberta plana. Les façanes són completament planes i amb grans finestres. L’interior s’organitza al voltant de l’escala on s’obren els espais que es comuniquen visualment.

Aquesta promoció, amb projecte de l’any 1977, va néixer de la voluntat d’un grup d’amics que volien fer-se els seus propis habitatges sota uns determinats criteris. En primer lloc hi havia una voluntat experimental, en el llenguatge i en la tipologia de l’edifici. En segon lloc hi havia  també una voluntat de no alterar l’entorn (sic). A l’espai lliure que envolta els edificis s’hi van deixar els pins i es va tractar com si fos un tros de bosc. L’arquitecte autor del projecte n’era un dels propietaris.