Llinda de Ca l'Estudiant
Monistrol de Calders

Carrer Nou, 15 i 17.

Barroc
    Estructural
    Sara Simon Vilardaga

La llinda de Ca l'Estudiant, està situada a la planta baixa, concretament coronant la porta principal; es tracta d'una llinda plana monolítica amb una motllura senzilla a l'angle inferior, el qual es mostra acabat en punt rodó. En el frontal hi ha inscrita la data 1683, al centre de la qual s'observa una mena d'escut coronat de traça esquemàtica, dins el qual hi ha eines pròpies dels mestres de cases: un martell, un compàs i un angle.

Segons consta a la bibliografia, anteriorment Ca l'Estudiant també era coneguda com a Cal Dretxu.

La pròpia referència de la llinda porta a pensar que la casa pot ser originària de finals del segle XVII.