LAV. Tram Lleida -Martorell
Castellet i la Gornal

Edats dels Metalls
    No s’ha dut a terme cap intervenció arqueològica
    Científic/Cultural
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP

El 2001 es va dur a terme una intervenció arqueològica motivada per la construcció de la Línia d'Alta Velocitat, el tram Lleida-Martorell i que transcórrer per diversos termes municipals. En el terme de Castellet i la Gornal els treballs és van dur a terme al PK914+500. Els treballs van consistir en el desbrossament a banda i banda de la línia de ferrocarril, a la zona de Muntanyans.

SUBIRANES, C. (Inèdit): Memòria del seguiment arqueològic realitzat a la línia d’alta velocitat Madrid – Frontera Francesa. Tram Lleida –Martorell. Subtram IX-C. Castellet i la Gornal, Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Vilafranca del Penedès. (Alt Penedès). 26 de novembre – 21 de desembre 2001