Forn de la Pobla de Lillet
La Pobla de Lillet

Zona nord-est
    Al peu de la carretera de la Pobla de Lillet a Campdevànol, al costat esquerra.

Únicament es conserva part de l'estructura excavada al tapàs. Actualment té molta vegetació.
    CC.AA., núm.18603
    Sara Simon Vilardaga

Les restes estan situades a peu de la carretera de La Pobla de Lillet a Campdevànol, al quilòmetre 16 i en el costat esquerre en direcció Ribes. Es tracta d'un clot excavat en un marge, sembla que la boca estaria situada al costat sud-oest. Actualment és ple de vegetació. Presenta planta arrodonida, d'uns 2 metres de diàmetre, i secció lleugerament troncocònica, amb una alçada de 3 metres en el punt més alt. Mostra la superfície de les parets en aparença afectades per l'efecte del foc i rubescents. La forma, dimensions, i característiques, indiquen que es pot tractar d'un forn, del qual no se'n coneix ni la utilitat ni la cronologia.

Inventari del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de Catalunya, núm. 18603. Generalitat de Catalanya.