Font i safareig de can Miloca
Dosrius

Veïnat del Far, 12 - Zona del Far
    Emplaçament
    Sota la masia de can Miloca, a la banda de llevant d'una àmplia zona de feixes dins la mateixa finca

41.62347
    2.45591
    454675
    4608115
    08075-196
    Diputació de Barcelona
    Adriana Geladó Prat

Estructura aïllada de planta quadrada, delimitada per una tanca de torsió metàl·lica. Està situada en un talús del terreny, bastida en pedra i coberta amb un revestiment arrebossat exterior. A la part inferior del mur de llevant hi ha una obertura rectangular que desemboca en una pica de planta més o menys rectangular, delimitada amb pedres irregulars. La cantonada nord-oest de l'estructura està coberta per heura.

L'element està inclòs dins dels límits del Parc del Montnegre i el Corredor.

Segons la documentació consultada, la font té un cabal d'aigua intermitent. Era utilitzada per regar les feixes de conreu que hi ha situades al voltant.

DIPUTACIÓ DE BARCELONA (1989). Pla Especial del Montnegre i el Corredor (Serralada de Marina). Aprovació definitiva 20-07-1989. [Inèdit]. JUBANY I PINÓS, M. Àngels; ALSINA I BOIX, Neus (1990). "El medi natural: Les Aigües (III). Les fonts i els safareigs". El Comú, núm. 14, p. 16.