Font dels Llorers
Pallejà

A ponent del nucli urbà.

Presenta diverses pintades en els murs que l'envolten.
    Font 1018 de l'index de fonts catalogades - ENCOS
    Ainhoa Pancorbo Picó

Font d'aigua provinent de la xarxa municipal. Es troba dins el nucli urbà, darrere l'església parroquial de Santa Eulàlia, a la cantonada que formen el carrer Pi i Maragall amb el carret de les Canteres.

La font queda enclotada mig metre per sota del carrer, accessible a través de tres esglaons. Dins hi trobem un espai arrecerat per quatre parets d'obra arrebossada i pintada de blanc, amb el sòl pavimentat. A la paret primera de l'esquerra de les escales hi ha la sortida d'aigua, regulada per una aixeta de polsador i a sota una pica rodona sobre un petit pedestal. Disposa d'un banc de pedra per seure arrambat a la següent paret que li fa de respatller. Al costat de l'aixeta hi ha una placa d'acer inoxidable amb el nom de la font gravat.

Es una de les fonts mes antigues del municipi. Era el punt de reunió de la gent de Pallejà.