Font dels Banys Termals
Caldes d'Estrac

La Riera, 29 (08393 Caldes d'Estrac)
    Sortint de l'estació, pujant per La Riera, a mà esquerra.

Ajuntament de Caldes d'Estrac. Plaça de la Vila, s/n (08393 Caldes d'Estrac)
    Octavi Mallorquí Vicens

Font pública d'aigua calenta (termal) que brolla constantment. Està situada en una mena de cova a la sortida posterior dels Banys Termals, en un passatge al qual s'accedeix des de la plaça de la Vila baixant unes escales o per la porta del darrera dels Banys. La cova de la font presenta un arc de mig punt de pedra, amb un folrat interior de totxana petita. Aixeta de metall, i cos, sòcol i pica de pedra, sense cap decoració.

Al costat de la font hi ha una porta de ferro, estreta, alta i de color blanc, que és l'entrada a la cova de la mina d'aigua excavada a la roca.

De la mateixa època de la construcció del Banys Termals (principis segle XX).

AA.DD. (1995). Fotografies Antigues de Caldes 1870-1962. Arrels Cultura. Caldes d'Estrac. LUQUE I DÍAZ, J. E. (1966). Estudio jurídico y dictamen sobre la propiedad del establecimiento de aguas termo-medicinales llamado Baños Nuevos de Caldetas. Barcelona.