Font del Pou Bord
Pujalt

Pel camí de Pujalt a Cal Pont, a 375 m després de la granja, a la dreta, a peu del camí

Les escales i les parets exteriors estan força deteriorades.
    BPU. Catàleg de Patrimoni del POUM, 2007.
    Dídac Pàmies i Marta Lloret

La Font del Pou Bord està situada a peu del camí que des de Pujalt passa per Cal Pont. Es tracta d'una font subterrània que recull l'aigua de la capa freàtica. S'hi accedeix a través d'unes escales tortuoses que descendeixen entre parets de pedra seca. Al final hi ha una obertura d'arc apuntat de pedra disposada a sardinell, que dóna pas a una petita cambra coberta amb volta de canó, feta amb pedra escairada i disposada en filades. Aquí hi ha una nova obertura que precedeix una galeria amb parets de pedra, on hi aflora l'aigua. L'entrada de la font queda coberta per una notable alzina inclinada que es recolza a la seva estructura.

Té un cartell identificatiu en el context dels Senders de l'Alta Anoia. La font i el seu entorn van ser adequats l'any 2009.

Catàleg de Patrimoni del POUM. Ajuntament de Pujalt, 2007.