Font del parc del Castell 2
Castellbisbal

Nucli urbà de Castellbisbal. Parc del Castell (08755 Castellbisbal)
    Parc del Castell de Castellbisbal (08755 Castellbisbal)

Es tracta d'un element sovint objecte de pintades i actes incívics.
    Ajuntament de Castellbisbal. Avd. Pau Casals, 9 (08755 Castellbisbal)
    Raquel Valdenebro Manrique

Font connectada a la xarxa pública urbana situada a la falda de la muntanya del Parc del Castell, a tocar de l'indret on van aparèixer les restes de l'antic castell. La font s'ha construït al tall vertical fet a la muntanya. El fragment de tall vertical s'ha protegit amb un mur de parament format per pedres de mida força grossa i molt irregulars unides amb ciment. Al mig del mur s'ha obert un espai arrodonit en forma de formícula coberta amb punt rodó amb una pica a la part inferior de formigó.

La font fou feta entorn a l'any 1975 per l'associació de pares i mares de la parròquia de Castellbisbal, com a forma de reivindicar el turó com a espai públic per la vila. Fou modificada a la dècada del 1990.

MATEU MIRÓ J. (1991) El meu poble. Ajuntament de Castellbisbal.