Font del Molí
Viladecavalls

Can Sanahuja
    Pel Camí Vell de Martorell, uns 215 metres després de Can Sanahuja

Marta Lloret Blackburn

Font que es troba a peu del camí que baixa de la masia de Can Sanahuja. Està constituïda per un mur amb d'obra amb una obertura ceràmica tancada amb una porta metàl·lica. Aquesta sembla correspondre's amb una mina, que podria estar relacionada amb la Font dels Rosers, força propera DEL CAMPO (1995: 122). Sota d'aquesta estructura en sobresurt un tub metàl·lic, del qual l'aigua brolla constantment. El dipòsit on cau és quadrangular i l'aigua que se'n desborda està canalitzada fins a una bassa de majors dimensions. Aquesta havia estat utilitzada com a safareig, ja que conserva les pedres verticals on es rentava la bugada.

DEL CAMPO, J.L. (1995). Quaderns d'Història de Viladecavalls III: Fonts de Viladecavalls. Viladecavalls: Ajuntament de Viladecavalls.