Font del Gat
L'Ametlla del Vallès

Torrent de la Font del Gat
    Al torrent de la Font del Gat, als peus de la Serreta.

Virgínia Cepero González

Font situada a la part alta del torrent de la Font del Gat, als peus de la Serreta. S'hi accedeix a través d'un sender que neix al camí del Verder i va paral·lel al curs del torrent. La font està enclotada a un marge rocós on s'hi baixa a través d'una escala de pedra de vuit graons, d'aproximadament 1,2 m d'alçada, i raja un filet diminut d'aigua.

Està considerada com una de les fonts més emblemàtiques del municipi, on Els estiuejants de principis del segle XX passaven llargues estones. A la seva aigua se li atribuïen propietats medicinals.