Font de Sant Antoni
Sant Esteve de Palautordera

Camí Font de Sant Antoni, 1
    La font és situada al costat septentrional del poble de Sant Esteve de Palautordera, molt propera a la façana nord de la planta embotelladora “Aigua del Montseny”
    Emplaçament
    Seguim per la BV-5301 després del nucli urbà, a mà dreta trobarem el carrer de Font de Sant Antoni que mena a la planta embotelladora. Abans d’arribar a la planta, un caminet de terra entre alzines i galzerans ens aproparà a la font.
    240

41.70968345474
    2.4344648730431
    452951
    4617698
    08207 - 94
    Ref. Cad. 08206A004000780000QZ
    Daniel Gutiérrez Espartero

Es tracta d'una construcció en forma de caseta que es troba, per l'exterior, enlluïda. Presenta una coberta a dues vessants.  Dins de la construcció hi ha la mina, accessible frontalment, i per un costat una capelleta amb la imatge de Sant Antoni dins, tancada per una reixa de ferro forjat, amb la data 1891. Actualment l'aigua no raja.

A la dreta de la font hi ha un banc de toves ceràmiques que està pensat perquè les persones que anaven a buscar aigua hi poguessin descansar.

Descripció: CORELLA, Adrià; FARRERONS, Òscar (2019): Fonts de Sant Pere de Vilamajor i Sant Esteve de Palautordera. Col·lecció Fonts del Montseny.

- CORELLA, Adrià; FARRERONS, Òscar (2019): Fonts de Sant Pere de Vilamajor i Sant Esteve de Palautordera. Col·lecció Fonts del Montseny.