Font de Mercè Juncadella
Montesquiu

A pocs metres al sud del Castell de Montesquiu, a peu del camí d'accés.
    Emplaçament
    Al Parc del Castell de Montesquiu, al jardí que hi ha al costat sud del castell. Emplaçada a la zona d’entrada per la part baixa.

42.112357549547
    2.2121998294601
    434871
    4662552
    08131 - 43
    Xarxa natura 2000
    Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona.
    Sara Simon Vilardaga

Aquesta font es troba al jardí del Castell de Montesquiu, situat a peu del castell pel costat de migdia. L’estructura de la font és un mur de pedra allargat i de poca alçada, amb la part central rematada amb forma d’arc de mig punt delimitada per uns carreus de pedra. A la part central del frontal hi ha una pedra encastada que sobresurt i constitueix el vessador de l’aigua. A la base hi ha una estructura de forma semicircular a manera de pica que recull l’aigua.