Font de Can Mir
Sant Esteve de Palautordera

A la zona coneguda com 'El Pla', entre les masies de Can Presses i La Fullaca.
    Emplaçament
    La font esta situada just a la dreta de la carretera del Montseny quan creua la riera de Vallmanya. Les cases del voltant són Can Fullaca, Can Preses Vell, però l’origen de la font és la mina de Can Moix.
    243

41.707152049602
    2.4318527507933
    452732
    4617418
    08207 - 91
    Ref. Cad. 08206A004000590000QL
    Daniel Gutiérrez Espartero

L'origen d'aquesta font és la mina d'en Moix. En aquest punt, l'aigua canalitzada surt a la superfície. La font està formada per una teula àrab que fa sortir l'aigua de manera controlada.

L'aigua es diposita en una bassa que recull l'aigua que surt de la font i que regula l'aigua que acaba circulant cap a la riera de Vallmanya.

Es tracta d'una zona humida, d'unes dimensions reduïdes, plena de vegetació que possiblement pugui amagar la font en alguns moments de l'any.

Descripció a: CORELLA, Adrià; FARRERONS, Òscar (2019): Fonts de Sant Pere de Vilamajor i Sant Esteve de Palautordera. Col·lecció Fonts del Montseny.

- CORELLA, Adrià; FARRERONS, Òscar (2019): Fonts de Sant Pere de Vilamajor i Sant Esteve de Palautordera. Col·lecció Fonts del Montseny.