Font de Can Garriga
Castellar del Riu

A la zona de Llinars.
    Aprop de la pista que de Can Garriga puja cap a la Serra del Jardí.

El brollador es troba trencat. El conjunt es veu abandonat.
    Sara Simon Vilardaga

La font de Cal Garriga mostra una estructura formada per un dipòsit que recull l'aigua, i el frontal on hi ha el brollador. El dipòsit és de planta rectangular, bastit amb murs de pedra i cobert amb volta encofrada també de pedra. El frontal és un mur fet amb carreus de pedra ben tallats i polits, la part superior és acabada en forma de corba seguint la traça de la volta interior. A la part superior de la façana hi ha una obertura rectangular que permet veure l'interior del dipòsit, i a la part baixa hi ha el lloc del brollador, actualment inutilitzat. Al peus del frontis unes lloses conformen un espai rectangular, una mena de pica. Actualment no està es ús.
    A la part del darrera de la font hi ha la rasa on es fa la captació d'aigua.

A poca distància al sud-est de la font, tocant a la pista forestal, hi ha l'estructura d'un pou que actualment està sense ús.