Fons fotogràfic de Castellet i la Gornal a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès
Castellet i la Gornal

Llei 10/2001 d'Arxius i Documents
    Científic/Cultural
    Generalitat de Catalunya
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP

L’arxiu comarcal de l’Alt Penedès disposa d’un fons fotogràfic format per 48 imatges de Castellet i la Gornal a partir de la primera meitat del segle XX amb imatges del nucli de Castellet, del Pantà de Foix, d’alguns masos com Can Cassanyes i del Centre Excursionista de Vilafranca a indrets com l’ermita de Lourdes.

L’arxiu comarcal de l’Alt Penedès va ser inaugurat l’any 1983. Forma part de la Xarxa d'Arxius Comarcals, i està adscrit al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i està gestionat conjuntament per l'Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès. L'Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès, és la principal institució arxivística de la comarca de l’Alt Penedès, encarregada d'aplegar, conservar i difondre el patrimoni documental de la comarca.