Feixes del Pelegrí
Castellet i la Gornal

Camps el Mas Pigot. Sud de les Masuques
    Emplaçament
    Des de les Masuques la BV-2117 direcció Torrelletes. Passat Cal Martí el primer a l’esquerra, els camps abans de Mas Pigot
    175

41.28818
    1.65088
    387031
    4571626
    08058 - 284
    III-I aC
    Desconegut. No s’ha dut a terme cap intervenció arqueològica
    CCAA 322
    Científic/Cultural
    08057A009000370000YL
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP

L’any 1999  dins el projecte Estudi del Paisatge Arqueològic Antic a la Cossetània Oriental es van realitzar una  prospecció arqueològica que van permetre identificar ceràmica comuna ibèrica, algun fragment de ceràmica a mà decorada amb cordó digital i un fragment de campaniana A tardana. L’any 2002 durant la revisió de la Carta Arqueològica es va confirmar la presència de fragments ceràmica comuna ibèrica i ceràmica a mà en superfície.

L’any 1968 J.Bellmunt esmenta la troballa de material ceràmic en superfície. L’any 1983 Xavier Virella en recull l’informació i cita la troballa de fragments de ceràmica ibèrica comuna, ceràmica pintada, algun fragment de Campaniana A, ceràmica a mà, una fragment de destral de basalt, una fulla i una ascla de sílex, dos fragments de marbre blanc i un podall.

GUITART, J. (Inèdit): Estudi del paisatge antic a la Cossetània Oriental.