El Pujol
Montseny

Camí del Pujol
    Al nucli de Montseny

Es troba en estat d'abandonament. La coberta de la pallissa ja ha caigut parcialment.
    Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Pujol és una masia del segle XIX. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc escarser ceràmic de factura moderna, a l'entorn del qual hi ha diverses finestres d'arc pla arrebossat. El ràfec està acabat amb una imbricació de rajols i teules ceràmiques. El tractament exterior dels murs es manté arrebossat. Al costat de migdia s'hi adossa un cos annex de dos nivells d'alçat amb coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. Al pis superior s'obre amb una galeria amb una barana de fusta tornejada. Aquesta part destinada al bestiar i l'emmagatzematge està parcialment enderrocada. Davant la casa hi ha una era semicircular enllosada.