Edifici NH
Martorell

C. Sant Josep, 43

Dídac Pàmies Gual. SPAL

Edifici de planta baixa i dues plantes pis. A planta baixa hi ha dues grans portes de magatzem. Al primer pis hi ha un balcó corregut amb tres obertures i a la planta superior una galeria oberta amb vuit obertures amb barana de balustres. El coronament de façana és entretallat i presenta una cornisa motllurada.

La part superior de la porta d'entrada a l'edifici presenta una reixa amb les inicials NH i la data 1934. La tipologia de l'edifici es correspon amb les edificades, a la segona meitat del segle XIX, pel mestre de cases Josep Bargalló entre els anys 1886 i 1879 llogades a jornalers camperols. En algun moment sembla haver format una unitat amb l'edifici contigu quan es deurà modificar la planta baixa de l'edifici que ara presenta grans portes pròpies d'un magatzem.