Diari de l'excavació d'un enterrament a la Bòbila Boatella a St. Genis de Vilassar
Vilassar de Dalt

Carrer del Carme, 47 (08002 - Barcelona)

Institut d'Estudi Catalans (C. del Carme, 47 - Barcelona)
    Jordi Montlló Bolart

Diari d'excavació d'Agustí Duran i Sanpere d'un enterrament neolític a la Bòbila Boatella de Vilassar de Dalt, datat de l'any 1917. Es tracta d'un manuscrit amb la portada, quatre pàgines de text i dos dibuixos, una pàgina d'inventari de material arqueològic i cinc fotografies en blanc i negre.

Forma part del fons de l'Institut d'Estudis Catalans, promotor de l'excavació.

Després de la primera intervenció, de l'any 1914, es descobreix una nova tomba i aquest cop s'encarrega l'excavació a Agustí Duran i Sanpere, que a diferència de Joaquim Folch i Torres, si que publica dins l'anuari de l'IEC.

DURAN i SANPERE, Agustí (1923). "Un nou sepulcre a Sant Genís de Vilassar"; dins anuari 1915-1920. Institut d'Estudis Catalans, pàgs. 466 i 467. Barcelona.
    ORTEGA, Enric , coord. (2015). La necròpolis de Ravalet. Vilassar de Dalt. Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Museu d'Arqueologia de Catalunya.